10. lokakuuta 2013

MY DAY kuvina

Aamulla tuli herättyä 10 aikoihin, joka oli mulle suht aikasin, kun yleensä heräilen siinä 11 -12 aikaan xD Joo oon laiska ja jostain syystä vieläkin välillä väsyttää, vaikkakin on tyroksiini lääkitys ollut jo viimevuoden joulukuusta asti käytössä. Nyt sitten oon parina aamuna heräilly tolleen 10 aioihin, että joku virtapiikki lie iskenyt. :D

Aamu alkoi siis heti kahvilla ja tupakilla, mutta tupakoista/tupakoinnista en ota kuvaa, sillä en halua antaa nuorille pahoja vaikutteita, vaikka kyllähän jo tämä kirjoittaminen sen tekee.

sitten tuli kerättyä kämpästä roskat pussiin ja otettua roskiksesta täydet pussit pois ja vaihettua tyhjät tilalle. Myös pullot tuli kerättyä pois pyörimästä pöydiltä. Sitten tietysti piti ne roskapussukat viiä ihan roskapostiin :P

Hieman hiusten värjäystä. Käytin hiusvärinä Liven cosmic Blue väriä. Liven värit vaikka ovat halvimpia värejä, kestävät minulla päässä toisin kuin yksikään muu väri tähän mennessä.
Kun hiukset oli kuivat tuli laitettua meikkiä naamaan. Tässä käytin punaista ja oranssia silmiin rajausten kera ja vähän valkeata sisäkulmaan ettei silmät näyttäisi niin pieniltä tummien rajausten takia. Kulmiin käytin tummanruskeaa kulmakynää. Nudet huulikiillot huuliin ja avot.
Ja kaiken kruunaa upea tukka! Kyllähän tuota tuli kyhättyä. Pelkällä lakalla laitoin noinkin kauniisti xD
Iltapäivälle/illalle oli luvassa imuroimista ja lattian luuttuamista. Koira, kun tiputtaa tuota karvaa järjettömiä määriä niin saa olla ainakin jokatoinen päivä imuri kourassa.
                               Illalla tuli sitten katseltua kun mies pelaili pleikkarilla....

Tässä välissä tuli tehtyä ruokaa, mutten huomannu ottaa siitä kuvaa, joten anteeksi se nyt puuttuu tästä :/
Sitten vielä iltatiskit ja pöytien jynssäys.

Jossain 11 aikoihin tuli sitten pestyä hampaat ja naama puhdistettua meikistä. Ja eikun natti natti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti