11. lokakuuta 2013

Syyskuun suosikit + ostoksia!

Tässä tulee syyskuun suosikit. Ei ole nyt kovin montaa mutta riittäköön. Perään myös ostosten esittelyä.

Lumenen meikkivoide puuteri, hintaa en tarkkaa muista mutta oisko jossain 18e tietämillä. Oon ihan täydellisen ihastunu ollu tähän puuteriin, tästä saa kostutettuna meikkivoiteen ja kuivana taas peittävän puuterin. Peittää tosi tehokkaasti, mutta saattaa kuivattaa hieman ihoa, jos tulee tungettua liikaa namariin. Tätä oon ite käyttäny jo 5 vuotta ja olen tyytyväisempi kuin yhteenkään muuhun puuteriin.
Lee Staffordin Flat iron protection shine mist, kuumasuoja hiuksille,taisi olla jotain 16e luokkaa. Olen tykännyt tästä tuotteesta tosi paljon, tuoksu on hyvä ja tätä ei tarvitse laittaa kilokaupalla hiuksiin. Ei myöskään jätä sellaista rasvaista oloa hiuksiin. Suojaa melko tehokkaasti kuumalta. Itse käytän aika paljon tätä sillä tulee noita hiuskia kiharreltua ja suoristeltua melkein koko ajan. Suosittelen teillekkin, jotka käytätte kuumarautoja!
Fairy clean&care, silkki ja orkidea, tiskiaine 650ml pullo. Oli prismassa jonkun 5e! Suosittelen tätä niille käsin tiskaajille joilla on erittäin herkkä iho ja allergisoi muille tavallisille tiski aineille. Mulla repee kädet ja tulee näppyjä muista fairyista sekä tiski aineista elleivät sitten ole näitä erikoistiski aineita jotka maksaa maltaita. Päätin kuitenkin kokeillä tätä ja kädet on pysyny melko hyvänä. Tää ei kuivata niin paljon ihoa tiskaamisen aikana eikä sen jälkeen ja tuoksukin on loistava, ei liian vahva.

Siinäpä ne sitten olikin ne syyskuun suosikit. :) Ootteko ite käyttänyt/käytättekö kyseisiä tuotteita? Mitä mieltä ootte itse niistä?

Ostoksia!!
Tähän perään sitten laitetaan mun uusimmat ostokset, KOSKA en viitsi tehdä nyt toista postausta tällepäivälle :)

Piti ostaa tuo juuri markkinoille tullut paljon mainostettu MISS MANGA ripsari. Mitä nyt olen kerran kokeillu tuotetta niin ainakin tulee tuuheutta mitä mainoksessakin luvataan. Hintaa oli 16,50 Kicksistä.
Toisena tuotteena ostin tuon Make up storen, studio foundation, kiinteän meikkivoiteen. Hintaa oli 25e Kicksissä. Kerran olen myös tätä pistänyt naamalle olen ERITTÄIN iloinen, että päätin jättää älyttömät nestemmäiset meikkivoiteet ja kokeillä tätä!! Tämä studio meikkivoide levitettynä sienellä tekee täydellisesti peittävän pohjan, kun taas vaikkapa meikkivoide sudilla levitettynä saa samanlaisen lopputuloksen kun normaaleilla meikkivoiteilla! Vaikka purkki onkin vaan 15ml niin on varmasti erittäin riittoisa sillä vaikka kerran jo olen siitä naamalleni laittanut näyttää edelleen miltei koskemattomalta.
Suosittelen tätä teille jotka laitatte oikeesti niitä meikkivoiteita kilon naamaan yrittäen saada kaikki punaiset laikut ja näpyt häivytettyä. Tätä ette tarvii ku ohuen kerroksen ja kukaan ei tiedä teidän punaisista laikuistanne mitään. Eikä niistä luomistakaan.! Muistakaapa kysäistä sitten myyjältä apua että mikä väri sopisi teidän nassulle . Mulla tuo väri sopii täydellisesti eikä erota edes että olis meikkivoidetta ollenkaan vaikkakin naaman iho näyttää täysin virheettömältä. !! ÄLÄKÄÄ HYVÄ LUOJA MENKÖ OTTAMAAN VAAN JOTAKIN VÄRIÄ MINKÄ LUULETTE SOPIVAN TEILLE SIELTÄ HYLLYSTÄ! Muuten näytätte ihan pelleiltä joilla naamarit päässä!

Sitten tuli ostettua Make up storen yksi sivellin lisää kokoelmiini. Tämä on eye brow brush! Maksoi 13 € kicksistä ostettuna. Ja vielä viimeisenä tuotteena tuli ostettua tollanen 12kpl paketti kolmionmuotoisia meikkisieniä. Luulis nyt riittävän vähäksi aikaa xD Hintaa sienillä oli 4,90€!

Kicksissä oli myös kampanja, että kun osti 2 Make up storen tuotetta sai ilmaiseksi 21€ arvoisen kasvoveden! Make Up Store, refiring toner!! Tätä kasvovettä on nyt tullut käytettyä muutamana iltana naamanpesun jälkeen ja todella huomaa eron. Naama on vähemmän punaisempi ja ihohuokosetkaan ei niin pahasti näy. YKSI miinus saattaa ilmetä muiden kohdalla, tästä jää hetkeksi sellainen viilean pistelevä/kirvelevä tunne iholle. Mutta kauneudestahan täytyy kärsiä. Itse tosin tykkään tuosta kirvelevän pidtelevästä tunteesta. Tietääpähän että toimii :P
Tämän käyttöön annan hyvän ohjeen. Pese naama ensin naamanpesuaineella, sen jälkeen ota tuottetta punpulille ja pyyhi koko naama. ODOTA kunne pistelevä/kirvelevä tunne häviää ja laita VASTA SITTEN kasvovoide/yö voide naamalle!
Tällöin saa maximaalisen tehon irti tuotteesta :)
 
Siinäpä sitä oli päivitystä kerrakseen! MITÄS TYKKÄSITTE? Pitäskö seuraavalla kerralla tehdä erilliset postaukset vai haittaako tällänen, että tulee välillä samaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti