Minä itse!

                         MINÄ!

Olen 20 vuotias nainen Mikkelistä. Olen alun perin syntynyt savonlinnassa, josta sitten 12 vuotiaana muutin mäntyharjulle ja siitä sitten 18 vuotiaana avopuolisoni luokse Lahnaniemelle. 2013 vuoden heinäkuussa muuttaneena mikkeliin. Vuonna 2015 syksyllä, uuden elämän löytäneenä päädyinkin Puumalan perukoille.

Minä omistin parivuotta saksanpaimenkoira uroksen, nimeltään Pata. Parempaa ystävää ei olisi voinut toivoa, mutta joskus on pakko luopua ja osata antaa vapaus.. Padasta voitte lukea lisää TÄÄLTÄ!! Omistan myös Kuningaspyton uroksen, jolle nimeksi iskeytyi Hades, kreikkalaisen mytologian mukaan.
Tulevaisuuden suunnitelmissa olisi hankkia toinen koira ja kissa, madollisesti bengali. Suunnitelmat etenevät omalla painolla ja sitä kunnioittaen, että miehein ei tiedä koiran pidosta ja kasvatuksesta omakohtaisesti :)

Intohimoina on eläimet, ovat aina olleet ja tulevat olemaan. Koirat, käärmeet, hevoset. Tulevaisuuden toiveena eläimiin liittyen, olisi kasvattaminen, mutta sinne matka on pitkä ja kivinen.


1 kommentti:

  1. Hei sie testailija! Mihin sie olet kadonnu ja hävinny - mitään ei oo kuulunu kuukausiin?! Täältä mie vaan siun viimisemmät tiedot oon onkina.. :) Menestystä sinne!!

    VastaaPoista