6. kesäkuuta 2012

Koulutusta ja lenkkeilyä

Eilen en kerenny oikee tulla päivittelemää nii päivitän sitte nyt kahet eri päivitykset. Eilen aamulla menin sitten zombina tuonne linkkupysäkille normaaliaikaani eli kahdeksalta odottelemaan linja-autoa, odottelin siellä n. puolituntia ja kappas kappas viimein hokasin etteihän sitä linja-autoa edes tule kun koululaisilla alko jo kesälomat. No eihä siinä sitte muuta ku talsi kotio. Onneks ukko oli kotona eikä ollu menny töihin nii se pääs sitte moottoripyörällä mut heittämään töihi. Meillä oli kokopäivän töissä joku työelämään liittyvä koulutus, joten siis kokopäivä tuli sitten löhöiltyä kokoushuoneen sohvalla, kuunnellen asioita ja vastatessa kysymyksiin. :) ei siinä, vetäjä oli pulskanpuoleinen ja kaikin puolin erittäin mukava, joten mielellään minä siellä istuin ja olinkin ainut aktiivisesti vastaileva meidän porukasta.

Tullessani kotiin, otin miehen kanssa pikku päivänokoset jonka jälkeen sitten päätettiin ( TAI SIIS MINÄ PÄÄTIN) että lähdetään lenkkille ja otetaan koira mukaan. Tuli sitten kauniissa aurinko säässä tehtyä neljän kilometrin lenkki. Hyttyset oli kyllä kaikkien riesana, ei edes koira saanu olla rauhassa :D
No se o sitä mun tuuria, kaikki maailman hyttyset ja öttiäiset on just siellä sillo ku oon pihalla xD Takasi tulo matkalla, oltii sitte nii väsyneitä pennun kanssa, että kummallaki roikku kieli vyön alla ja jalat oli ku lyijyä. Kuitenkin kotiin saavuttiin lopulta kunnialla, ja ihan ensimmäisenä hyökättii lähimpää juomapisteesee :D Elikkä tällästä peliä Bostonissa ja Bostonin ulkopuolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti