6. heinäkuuta 2017

Testissä: Detox kehonpuhdistuslaastari pvä1


Paketissa on 10 tyynyä ja 10 lappua. Mulle melko outoa koska yleensä ovat olleet yhtenäisiä laastarin tapaisia ja nyt tyynyt ja "laastarilaput" olivat erikseen.
 Asettelu menee jokseenkin näin: irroita isosta liimalapusta isompi suoja paperi ja aseta se liimapuoli ylöspäin pöydälle. Ota yrttityyny ja aseta se keskelle liimalappua niin, että paperinen tekstipuoli on liimapintaa vasten. Aseta detox laastari keskelle jalkapohjaa ja irroita pienempi liimalapun suojapaperi. Varmista, että laastari on tarttunut kaikista kohdistaan tukevasti.

Ensimmäinen ilta:
Pesin ja kuivasin jalat huolellisesti. Laitoin detox laput jalkapohjiini, liima pinta oli tukeva mutta ei liian tiukka, jotta olisi tuntunut iholla pahalle. Pikkuhiljaa jalkapohjiin levisi lämmin tunne joka nousi myös ylemmäs.

Ensimmäinen aamu:
Heräsin oudon virkeänä, joka on harvinaista, eikä minulle kovin yleistä. Kaikki väsymys ei toki tästä aamusta ole poissa. Jalkapohjia, nilkkoja ja pohkeita kihelmöi. Aivan kuin ne olisivat puutuneet, mutta hiukan lievemmin ja ilman sitä inhottavaa särinä tunnetta ja voimattomuutta. Jalat myös tuntuvat viileiltä, vähän kiinkuin ice geelin levityksen jälkeinen tunne mutta hiukan lievempi.
 Laadtarit olivat pois otettaessa mustat ja geelimäiset, olivat jättäneet pienehkön kalvon jalkapohjaan, joka lähti melkein kokonaan laastarin mukana.
 Suosittelen kuitenkin huuhtelemaan jalat.

Katsotaan mitä päivien mittään tapahtuu ja näkyykö eroja vai ei. Kuuri on 5 päivän pituinen. Olen aikaisemminkin tehnyt detox laastarikuureja, mutta ne tulisi tehdä 3-5 kertaa vuodessa. Tai yleensäkkin joku kehonpuhdistus, jotta voisi nähdä kunnollisia ja pysyviä tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti