4. kesäkuuta 2012

Väsymystä ja löhöilyä

Huaah, aamulla nousin ylös n. 6 aikaan, mutta enpä sitten saanut aikaiseksi mitään, SIIS YHTÄÄN MITÄÄN!! Luoja, ehkä ei olis pitäny alottaa lääkkeitten ottoa enää uudestaan, tai sit ei olis pitäny pitää noit paria lääkkeetöntä viikkoa :( No tehty mikä tehty, eihän tehtyä saa tekemättömäksi, siispä olenkin pelannut tämänpäivän. Vaikka tarkoitus oli töitä ja kotitöitä tänään tehdä.

Koiran pelasusta saanut harjoittaa tänään pariin otteeseen. Ensin raukka oli kiertänyt itsensä puun ympäri jumiin ja sen jälkeen ketju oli takajalan ympäri. Meinas sydäri tulla ku alko kauhee ulonina. mutta toisalta ei voi laittaa ketjua yhtään lyhyemmälle tai koira roikkuu kohta hirressä :S

Huomisen tarkoitus olis töitten jälkeen tehdä pihatöitä tontilla jos vaan ilma suosii. Rikkakasvien kitkemistä, rehujen kastelua ja sellasta. Sen jälkeen jos mies suostuu ni lähettäis yhteiselle lenkille koiran kanssa, jos ei nii sitte varmaa mentävä iteksee. :F Siispä saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan, saadaanko näitä suunnitelmia huomenna käytäntöön. Ainakin luvannut huomiselle puolipilvistä ja mahdollisesti pientä tihkua välillä, eli samaa säätä ku tänään. Ja tänäänhän paistoi aurinko n.5-6 asti täydeltä terältä, ei odotukset on korkealla huomisen suhteen.

Suunnittelussa myös terraarion sisustusta ja koiran koulutusta eteenpäin. Tarkempaa tietoa asiasta löytyy TÄÄLTÄ!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti