20. elokuuta 2013

Wiikkonloppu!

Viikonloppuna ei sitten tapahtunu kauheasti mitään :) Perjantaina enimmäkseen makoilua samoin lauantaina. Kyllä siinä makkarat taidettiin käydä paistamassa, sekä pelattua on tullu.

 Sunnuntaina herättiin jossain puolen päivän aikoihin. Sitten mies yhtäkki ilmoitti että täytyy lähteä Hyvinäältä hakemaan autoa. Oli sitten mukava väsyneenä ensin istuskella autossa . Käytiin miehen vanhemmilta hakemassa rahat autoa varten ja tom tom! Ja niille jotka ei tajua mitä toi tom tom tuossa tarkottaa niin tom tom on navigaattori :) Siinä sitten ajeltiin Hyvinkäälle päin ja kuunneltiin navin kiljuntaa koko matka. Välillä pysähdyttiin ostamaan juomista ja tankkaamaan auto. Toisen kerran pysähdyttiin käymään WC:ssä :)
 Takaisin päin jouduin minäkin sitten pitkästä aikaa ajohommiin. Täytyihän se toinenkin auto ajaa pois sieltä, joten ratin taaksehhan minä jouduin. :D Viimeksi olen tainnut ajaa kerran viimevuonna :D ja sitä ennen joulukuussa 2011. :) Mutta tottahan se on mitä moni sanoo, sen mitä kerran oppii ei unohda koskaan . Sillä kaikki ajohommat sujui kuin automaattisesti. Tai no ei ihan kaikki ;)

Joskus 2 aikoihin kotoonta lähettiin ja oltiin illalla joskus 9-10 aikoihin kotio. Huhhuh siinä meni aika kauan vaikka n. 2h molempiin suuntiin ajettiin. Ehkä vähän reilut.

Tämän kuukauden suositut tuotteet tulee todennäköisesti julkaistuksi ensiviikonloppuna. :) Myös luvassa on meikki postausta sekä postausta lempi kaupoista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti