8. elokuuta 2013

Testatavana Hajuvesiä!

Joo, elikkä tän päivän päivityksessä puhutaankin hajuvesistä. Niitä on järkyttäviä määriä myynnissä mitä järkyttävimpiin hintoihin. Olen itse löytänyt niin halvoista, kuin kalliistakin hyviä hajuvesiä, jotka miellyttää omaa nenää. Kalliistä löytyy myös selvästi huonojakin hajuvesiä, jotka ovat helposti haihtuvia, kitkeriä taikka haisevat muuten vaan liian voimakkaana. Halvoista taas on löytynyt mitkään tuoksuvia, sopivasti tuoksuvia ja erittäin kirkkaita tuoksuja. Joten ei kannata ajatella, että ne kaikista kalleimmat ovat myös parhaimpia. Niin ei välttämättä ole.
 Hajuvesiähän on joka lähtöön. On miehille tarkoitettuja, naisille tarkoitettuja, on myös päiväkäyttöön kirkkaampia ja makeampia hajuvesiä, paljon liikkuville/hikoileville hajuvesia (kuten puma), jotka tuoksuvat hieman voimakkaammin. Myös iltakäyttöön ja bilehileille on omanlaatuisensa hajuvedet, jotka ovat hieman tummempia ja raskaammaan hajuisia, miltei tunkkaisuuteen asti. :) Eli jokaiselle varmasti löytyy jotakin.
 Miksi sitten hajuvesiä käytetään? Eikö pelkässä päivittäisessa suihkussa ole tarpeeksi, jos vielä laitata dödöt kainaloihin?
Useimmiten hajuvesiä käytetään tärkeissä menoissa, tapahtumissa jne. Kuten vaikka ylimykset linnan juhlissa :D Moni käyttää hajuvesiä viettelyyn niin naisten kuin miestenkin. Jotkut taas tahtovat että tuoksuvat kivalle eivätkä halua haista neutraalille. Joillekkin hajuveden käyttö on tapa, toiset taas tahtovat erottua joukosta.
Hajuveden käyttö voi olla myös apu siihen ettei pitkän kuuman shoppailureissun jälkeen haise hielle niin herkästi muiden nenään tai omaansa. Toiset taas pärjäävät vallan mainiosti ilman hajuvesiä.

Itse tykkään käyttää hajuvesiä paljonkin ja niitä tarttuu herkästi kaupasta matkaan, jos rahaa on mitä törsätä. Laitankin tähän alle muutaman hajuveden joista todella tykkään ja joita kannattaa minun mielestä ehdottomasti kokeilla. :)

Tätä kyseistä boum hajuvettä olen käyttänyt yläasteelta asti ja se on edelleen yksi suosikki hajuvesistä. Hinnaltaan n. 10€ ja saa esim vaikkapa prismasta. Toki tätä hajuvettä täytyy lisäillä paristi päivänmittaan, mutta muuten oikein ihanan tuoksuinen ja halpa hajuvesi. On myös erittäin riittoisa.
              Gucci Guilty Black on hiukan raskaampi hajuvesi mutta ei niin raskas etteikö sitä voisi päivälläkin käyttää. Yleensä n. kerran olen vaan päivän mittään joutunut lisäilemään, välillä en ollenkaan riippuen päivän kuumuudesta näin kesäisin. Hintaluokaltaan tämä hajuvesi on 55€ luokkaa! Joten on melko kallis haju. Purkki ei ihan niin riittoisa mitä hinnasta voisi ajatella.
Marc Jacobsin LOLA hajuvesi. Hajultaan ehkä hieman siltä ja väliltä onko hyvä vai huono. Hinta n. 54€! En ehkä toista kertaa välttämättä ostaisi tätä hajuvettä. Purnukka on pieni ja saa lisäillä reilusti päivän/illan mittaan.

Aivan mahtava iltatuoksu kovalle bilehileelle tai hikoilijalle. Tuoksuu erittäin kauan mutta ei ole kumminkaan niin raskas että muut pyörtyvät kun kävelevät ohitse. Hinnaltaan 40ml puteli on n. 22€.. Vaikka ei kovin iso puteli ole niin sanoisin että hintalaatusuhde on tässä erittäin hyvä ellei täydellinen!
Mitähän sanoisin tästä. Hmm.. Erittäin hyvän tuoksuinen päivään sopiva haju, joka peittää alleen pahimmankin hajun, mutta olematta silti vahva ja kitkerä. Tuoksuu kauan ja on melko riittoisa, sillä sitä ei tarvitse kamalammin päivän mittään lisäillä. Hintalaatu suhde on samoin tässäkin puman tuoksussa kohdillaan, joten hintaa putelille tulee n. 20€.

Siinä on muutama hajuvesi siis joita käytän. Suosittelen todellakin kokeilemaan noita puman hajuvesiä, sillä olen ainakin erittäin otettu että ovat hyviä, kestäviä sekä peittävät pahoja hajuja. Ovat myös ihanan kevyitä.
Jos rahaa riittää niin tuota Gucci Guilty Black hajuvettä kannattaa myös testata :)

Mitäpä mieltä olitte päivityksestä?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti