14. tammikuuta 2014

Kurkkua ja Pakkasta

Kun ei ole ihan hetkeen (kuukausiin O.o HUPS!) Tullut tekstiä niin nyt oon aika taas kirjoittaa .. eikö ;) ?

Olen ollut todella väsynyt ja unirytmi on mennyt täysin päälaelleen. Käyn nukkumaan puolelta öin välillä reilusti myöhempään ja herään päivällä 1 aikoihin.. Järkyttävää eikö.. ruokailukin on ihan omituista. Vaikka söisin kuinka paljon tahansa silti on nälkä.
 Eikä ruokaa tule syötyä kuin kerran päivässä ja sekin myöhään n. 9 aikaan illalla. Muuten menee karkkia ja mättöä sellaista tahtia että oksat pois.

Tämän kuun viimeinen päivä onkin minulle varattuna ruokaterapeutille aika, joka pistää sitten ruokailut kohdilleen ja tietysti ruoka-ainekset :) Elikkä saas nähdä miten radikaalisti ruokailu sitten muuttuu ja tietysti aivan pakolla parempaan suuntaan. Myös tuo omituinen syömisrytmi varmasti väsyttää lisää, joten odotan innolla uutta elämää ruuan parissa .

Nyt mennään kuitenkin ihan terveyshommiin.

Kerran viikossa täytyy naamallekkin tehdä kunnon hoito, jottei ala patit ja kupat kaivelemaan siinä nassun kuontalossa. Kukaanhan ei varmaan tykkää punaisista näppylöistä naama lärvissään.

Kurkku on ihana terveystuote, se on syömisessä aivan mahtavaa ja vielä mahtavempaa terveyden hoidossa.

Kerran viikossa laitan naamalleni kurkku peelofin. Elikkä kasvonaamion, joka sitten repäistään pois naamalta. Se siis muuttuu geelimäisestä kovaksi naamariksi ja kun reunalta ottaa kiinni ja vetää se irtoaa välillä paloina ja joskus jopa täysin kokonaisena naamalta. Peelofit on siitä mainioita että kun sen repäisee naamalta pois se poistaa enemmän kuona-aineita kuin pestävä. Tässä naaamarissa kurkku taas auttaa kosteuttamaan samaan aikaan kuin puhdistaa.
Tähän kun vielä lisätään kurkkua lisää ;) Elikkä kun on tuo naamalla niin vielä kurkkuviipaleet silmille ja eikun vaikka musiikkia kuuntelemaan. Kun 20 minuuttia on kulunut niin eikun poistamaan.
 Vaikka peeloffi lähtee vetämällä naamalta KANNATTAA naama vielä puhdistaa kasvovedellä varmuuden vuoksi jotta viimeisetkin naamarin rippeet lähtevät.
Tähän minä käytän sekä SUOSITTELEN
Make up storen refiringia :) Sillä kun pyyhkäisee naamakuontalon hetken kylmentää ja "kirvelee" jolloin tietää, että se toimii. Kun kirvely lakkaa isketään rasvaa naamariin Ja VOLA! Rasvana käytän
Lumenen arctic aqua päivävoidetta, se todella tuo ihanan virkeyden naamalle ja on niin ihanan kevyttä, että sitä tekisi mieli läträtä. Tämä ohuesta olomuodostaan huolimatta todella antaa erittäin syvän kosteutuksen iholle :)

Ja nyt voisi sanoa mainostamisen loppusanat: EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI!

Kun menee tuonne ulos pakkaseen hetkeksi antamaan naamalle pakkasta NIIN..? Iho huokoset pienenevät takaisin, eikä siis ihohuokoset pääse niin nopeasti tukkeutumaan uudelleen .

PS. Jos joku kysyy, että mitä hittoa niillä kurkkuviipaleilla tekee silmillä NIIN Tässäpä vielä niille mietiskelijöille vastausta. Kurkkuviipaleet kosteuttavat silmiä, sillä kurkkukin on 80%vettä. Kurkussa on paljon aineita jotka kosteuttavat hyvin ja pitkään, sekä virkistävät ihoa ETTÄ myös silmiä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti