10. toukokuuta 2016

Kasvattelua ja hoitoa hiuksille

Istuttamani salaatti on lähtenyt hyvin kasvamaan. Kyseessä siis lehti salaatti. Kokeilussa siis itse kasvattaminen, salaatti aineksena. Parveke kasvatuksessa.
Tässä myös lupaamaani kuvaa kasvamassa olevista valkoisen paprikan ja chilin taimista. Etualalla siis paprika ja takalaatikossa chilit.

Voin sanoa, että alkuun oli hieman vaikeuksia saada chilin taimet kasvamaan ja sen jälkeen pysymään elossa. Alkuun oli vielä niin viileetä, ettei niitä voinut pihalle laittaa, joten olivat sisällä ikkunalaudalla. Saivat kuitekin jostain kylmää viimaa ja puolet tainista paleltui kuoliaaksi ja puolet vain paleltuivat pahasti mutta selvisivät. Vihdoinkin nyt saavat olla ulkona ja hyvin pärjäävät +7 yölämmöissä. 

Paprika oli hieman enemmän viileyttä kestävä, joten oli helpompi myös lähtemään kasvuun. Pääsi uloskin viikkoa aijjemmin kuin chilit. Ulkona ovat alkaneet saada kokoa ja tuuheutta erilailla kuin sisällä.

Tillin ja persiljan tilanne on tällähetkellä vielä kasvuvaihe, mutta eiköhän niistäkin saada edustavia kuvia jossain vaiheessa.

Mitä muuhun tulee... 
Tämä suomalainen Berner XZ merkkinen hoitosuihke hiuksille. Tuoksuna suklaa ja vanilja.

En löytänyt tuotteesta paljoa sanottavaa, ainakaan hyvää. Ei parantanut minun ohutta hiustenlaatua, eikä auttanut kuiviin hiuksiin. Latisti ja teki painavaksi. Tuoksu muistutti etäisesti suklaata, mutta oli tunkkainen, sekä erittäin tehdastekoinen.

Plussat:
+antoi hiuksille kiiltoa 
+Helposti levitettävä

Miinukset:
-Latisti ja teki hiukset painaviksi 
-Hiukset tuntuivat rasvaisille 
-Hiukset pysyivät sähköisinä
-Ei korjannut hiuksia suuntaan eikä toiseen
-Pumpun kanssa oli painallus ongelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti